Indické zeleninové čatní
50 min.
Ingredience
- 1lžíceHřebíček mletý
- 300gramůRajčata
- 300gramůPaprikové lusky čerstvé
- 5kusůCibule
- 300gramůCukr krupice
- 1lžíceSkořice mletá
- 3decilitryOcet kvasný lihový
- 1lžíceSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
3 g
Cukr
81 g
Postup přípravy
- 1Očištěné papriky, rajčata a cibuli nadrobno nakrájíme a prosypeme solí. Necháme ustát do druhého dne v chladu.
- 2Potom přidáme koření, cukr, ocet a na mírném ohni vaříme do úplného zhoustnutí.
- 3Čatní naplníme do nahřátých sklenic a necháme dobře vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.