Irské nakládané maso
35 min.
Ingredience
- 750gramůHovězí plec
- 250gramůCibule
- 1kilogramZelí hlávkové bílé
- 1kilogramBrambory
- 2lžičkySůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 250mililitrůHovězí vývar základní
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli a oškrábané brambory nakrájíme na kolečka. Očištěné hlávkové zelí nakrájíme na nudličky.
- 2Do vhodné nádoby urovnáme ve vrstvách maso, cibuli, brambory a zelí. Každou vrstvu osolíme a opepříme. Nakonec vše zalijeme vývarem.
- 3Nádobu přiklopíme a pokrm vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 10-15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.