Irské nakládané maso

35 min.
Irsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli a oškrábané brambory nakrájíme na kolečka. Očištěné hlávkové zelí nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Do vhodné nádoby urovnáme ve vrstvách maso, cibuli, brambory a zelí. Každou vrstvu osolíme a opepříme. Nakonec vše zalijeme vývarem.
  • 3
    Nádobu přiklopíme a pokrm vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 10-15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.