Istrijská sekaná

90 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
24 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
773 mg
Cukr
315 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oba druhy masa omyjeme a spolu se salámem jemně umeleme. Přidáme kapary, nasekanou petrželku, sůl a pepř. Přimícháme 1 vejce, rohlík navlhčený mlékem, uvařenou, prolisovanou bramboru a mouku. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Ze směsi vytvarujeme bochánek, potřeme jej rozšlehaným vejcem a upečeme v pekáči na oleji v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia.
  • 3
    Sekanou můžeme podávat teplou i studenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.