Italská klobása s cuketou a sušenými rajčaty v salátu

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
33 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukety nakrájíme na plátky o síle přibližně 1 cm, bagetu na plátky silné 2 cm, Parmezán nastrouháme.
  • 2
    Cuketové plátky, potřené olejem grilujeme 2 - 3 minuty po obou stranách, poté uložíme stranou. Ogrilujeme klobásy po 6 - 8 minut, při grilování je často obracíme. Když jsou hotové, pokrájíme na špalíčky o síle cca 2,5 cm. Nakonec ogrilujeme 2 - 3 minuty po obou stranách plátky bagety, potřené olivovým olejem.
  • 3
    V salátové míse smícháme oprané a okapané listy rokety a bazalky, přidáme klobásu, cuketu, sušená rajčata, nastrouhaný Parmezán, vše zlehka promícháme.
  • 4
    Extra panenský olivový olej smícháme s citrónovou šťávou, solí, pepřem, našleháme a tímto dresinkem salát polijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.