Italská obložená bagna
35 min.
Ingredience
- 1kusPaprika červená
- 225gramůHovězí svíčková
- 1kusChléb pšeničný (bílý)
- 4lžíceOlej olivový
- 2kusyRajčata
- 0,5kusOkurka salátová
- 6kusůAnčovička - filety
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1hrstOlivy černé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
586 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
15 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Rozpůlenou červenou papriku zbavenou semínek grilujeme na grilu 15 minut. Jednou obrátíme a poté ji vložíme do sáčku a uzavřeme ji.
- 2Prudce opečeme obě strany steaku a grilujeme 8 minut, jednou obrátíme.
- 3Když nám paprika vychladne, oloupeme ji a pokrájíme na plátky. Steak pokrájíme na proužky.
- 4Bochník chleba rozkrojíme na polovinu a vydlabeme obě půlky tak, aby v nich zůstalo 2,5 cm střídky. Potřeme trochou oleje obě poloviny. Do spodní půlky bochníku dáme nakrájená rajčata na plátky, rozpůlené černé olivy, oloupanou salátovou okurku nakrájenou na plátky, masové proužky, červenou papriku, sůl, pepř a nasekané ančovičky. Přiklopíme druhou půlkou chleba.
- 5Italskou bagnu položíme na svačinový papír, stiskneme a zabalíme do fólie. Chladíme 2 hodiny.
- 6Podáváme vychlazenou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.