Italská polévka s rýží a hráškem
25 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 40gramůMáslo čerstvé
- 50gramůRýže loupaná
- 4lžíceHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 50gramůSýr Gouda 45%
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
758 mg
Postup přípravy
- 1Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vodou a dobře povaříme.
- 2Do polévky zavaříme spařenou rýži a uvaříme ji doměkka. Přidáme okapaný hrášek, osolíme a necháme jen přejít varem.
- 3Zvlášť podáváme nastrouhaný sýr.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.