Italská smaženice se špagetami

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
12 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
967 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Ve velké pánvi na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme spařená, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a zprudka je opečeme. Osolíme, opepříme a zalijeme rozšlehanými vejci. Potom za stálého míchání přisypeme nastrouhaný sýr, nasekanou petrželku a vejce necháme ztuhnout. Uvařené špagety upravíme na talíře a obložíme smaženicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.