Italská smaženice se špagetami
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
12 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
967 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Špagety uvaříme v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Ve velké pánvi na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme spařená, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a zprudka je opečeme. Osolíme, opepříme a zalijeme rozšlehanými vejci. Potom za stálého míchání přisypeme nastrouhaný sýr, nasekanou petrželku a vejce necháme ztuhnout. Uvařené špagety upravíme na talíře a obložíme smaženicí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.