Italské carpaccio

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
13 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
38 mg
Cukr
172 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso necháme ztuhnout v mrazničce, poté ho nakrájíme na velice tenounké plátky, které přendáme na servírovací talíře.
  • 2
    Hořčici, citrónovou šťávu a žloutek rozmixujeme a postupně vmícháváme olej. Do vzniklé majonézy všleháme smetanu, osolíme a opepříme, přidáme tabasco.
  • 3
    Nakrájené maso servírujeme přelité majonézou a zdobené kapary.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.