Italské chlebíčky s mozzarellou

17 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
13 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
626 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sardelové řezy opláchneme ve studené vodě a nasekáme najemno. Větší část petrželky nasekáme nadrobno.
  • 2
    Máslo se sardelkami zahřejeme na malé pánvičce spolu s nasekanou petrželkou.
  • 3
    Krajíčky veky nebo bagety potřeme sardelovým máslem. Rajčata nakrájíme na tenké plátky, jedno ponecháme na ozdobu. Plátky rajčat rozložíme na chlebíčky, navrch dáme plátky mozzarelly, osolíme a opepříme.
  • 4
    Chlebíčky dáme do předehřáté trouby na 240 °C a zapékáme asi 10 minut. Vyjmeme, ozdobíme plátky rajčat a petrželkou. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.