Italské kotlety
45 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 120gramůSýr Parmezán
- 200mililitrůZakysaná smetana
- 50gramůOlivy nakládané
- 2lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
37 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
432 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme a osušíme vepřové kotlety. Lehce naklepeme, opepříme a osolíme.
- 2Smícháme smetanu s nastrouhaným parmazánem, olivy nasekáme.
- 3Rozehřejeme na pánvi máslo a opečeme kotlety po obou stranách doměkka.
- 4Vymažeme zapékací mísu máslem, rozložíme opečené kotlety, posypeme nasekanými olivami a potřeme smetanou s parmazánem.
- 5V horké troubě zapékáme krátce dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.