Italské kotlety

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
37 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
432 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a osušíme vepřové kotlety. Lehce naklepeme, opepříme a osolíme.
  • 2
    Smícháme smetanu s nastrouhaným parmazánem, olivy nasekáme.
  • 3
    Rozehřejeme na pánvi máslo a opečeme kotlety po obou stranách doměkka.
  • 4
    Vymažeme zapékací mísu máslem, rozložíme opečené kotlety, posypeme nasekanými olivami a potřeme smetanou s parmazánem.
  • 5
    V horké troubě zapékáme krátce dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.