Italské roštěnky

70 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
92 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené roštěnky na okrajích nařízneme a maso naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.
  • 2
    V kastrolu na tuku zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přisypeme majoránku a vložíme připravené roštěnky. Vše orestujeme, podlijeme rajčatovou šťávou (nebo kečupem) a dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec zahustíme moukou rozkvedlanou v troše vody. Chvíli povaříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.