Italské roštěnky
70 min.
Ingredience
- 4plátkyHovězí roštěnka níz. peč.
- 8stroužkůČesnek
- 1kusCibule
- 1lžíceTuk
- 400mililitrůRajčatová šťáva
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaMajoránka
- 100mililitrůVoda pitná
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
92 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené roštěnky na okrajích nařízneme a maso naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.
- 2V kastrolu na tuku zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přisypeme majoránku a vložíme připravené roštěnky. Vše orestujeme, podlijeme rajčatovou šťávou (nebo kečupem) a dusíme doměkka.
- 3Nakonec zahustíme moukou rozkvedlanou v troše vody. Chvíli povaříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.