Italské telecí kotlety

30 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
27 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpálíme olej a vložíme telecí maso, přisypeme citronovou kůru, stroužky česneku a tymián a maso z každé strany osmažíme. Potom kotlety a česnek vyjmeme z pánve, udržujeme v teple.
  • 2
    V pánvi rozpálíme zbytek oleje a během 3 minut v něm zprudka osmažíme lilek. Přilijeme víno, přisypeme rajčata a bazalku a dusíme ještě 3 minuty, nebo dokud není měkký. Opepříme.
  • 3
    Telecí kotlety rozdělíme na talíře a podáváme je s česnekem a lilkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.