Italský rajčatový salát

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
74 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zálivka: smícháme olivový olej, ocet, cukr, sůl a pepř podle chuti.
  • 2
    Rajčata rozkrojíme na půlky, vydlabeme dužinu a každou půlku nakrájíme na výseče. Soudková rajčata nakrájíme na plátky, třešňová rozkrojíme na půlky.
  • 3
    Rajčata a nakrájenou papriku dáme do salátové mísy a přelijeme zálivkou. Zakryjeme a necháme stát 1 hodinu, aby se chutě spojily. Před podáváním posypeme bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.