Italský salát s fazolkami a olivami

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
79 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky pečeme 10 minut na 200 °C, dáme je do sáčku zapařit, poté je oloupeme a nakrájíme na proužky.
  • 2
    V osolené vodě povaříme fazolky – asi 3 minuty. Poté je zchladíme ve studené vodě a přimícháme k paprikám. Přidáme přepůlená cherry rajčata, osolíme, opepříme, přidáme kapary, olivy a nasekanou bazalku.
  • 3
    Z oleje a octa vyšleháme dresink, kterým přelijeme salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.