Italský salát s fazolkami a olivami
30 min.
Ingredience
- 4kusyPaprika červená
- 300gramůFazolové lusky zelené
- 300gramůRajčata Cherry
- 1lžíceKapary
- 2hrstiOlivy černé
- 4lžíceOlej olivový
- 1lžíceOcet vinný
- 1hrstBazalka
- 7gramůSůl
- 7gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
79 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Papriky pečeme 10 minut na 200 °C, dáme je do sáčku zapařit, poté je oloupeme a nakrájíme na proužky.
- 2V osolené vodě povaříme fazolky – asi 3 minuty. Poté je zchladíme ve studené vodě a přimícháme k paprikám. Přidáme přepůlená cherry rajčata, osolíme, opepříme, přidáme kapary, olivy a nasekanou bazalku.
- 3Z oleje a octa vyšleháme dresink, kterým přelijeme salát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.