Italský salát s kuřecím masem

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
20 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá kuřecí prsa osušíme a opékáme je na másle po každé straně asi 10 minut. Poté je osolíme, opepříme, vyjmeme a udržujeme teplé.
  • 2
    Ve výpeku osmahneme na kostičky pokrájený chléb a oloupaný, nasekaný česnek. Vyjmeme a necháme stranou.
  • 3
    Z omytého citronu nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Smícháme se solí, pepřem a cukrem, nakonec zašleháme olej.
  • 4
    Omytý salát natrháme na kousky. Omytá rajčata rozpůlíme, očištěné žampiony rozkrájíme na plátky. Vše rozdělíme na 4 talíře, pokapeme zálivkou a posypeme smaženým chlebem. Řízky nakrájíme na plátky a upravíme na salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.