Italský sendvič

15 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
17 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Malé bagetky ciabatty rozkrojíme napůl, omytá rajčata nakrájíme na kolečka, mozzarellu na plátky, česnek prolisujeme, bazalku posekáme najemno, parmskou šunku nakrájíme na tenké plátečky.
  • 2
    V misce smícháme česnek, olej, citronovou šťávu, sůl, pepř, bazalku, promícháme a vzniklou směsí potřeme plátky mozzarelly. Spodní část ciabatt poklademe listy rukoly a kolečky rajčat, na ně upravíme plátky parmské šunky a plátky mozzarelly, přiklopíme vrchní částí ciabatt, trochu přimáčkneme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.