Jablečná rozvárka s jáhlami
40 min.
Ingredience
- 2lžíceCukr moučkový
- 1000gramůJablka
- 2lžíceJáhly - loupané proso
- 1kusHřebíček
- 1špetkaSůl
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
5 g
Cukr
32 g
Postup přípravy
- 1Omytá jablka oloupeme, nakrájíme na dílky a chvíli podusíme ve vodě.
- 2K částečně měkkým jablkům přidáme propláchnuté a spařené jáhly. Mírně osolíme, přidáme hřebíček a uvaříme doměkka.
- 3Při podávání dezert pocukrujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.