Jablečné čatní s fíky

65 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
7 g
Cukr
62 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme kastrol a vložíme do něj omytá, očištěná a na kostičky nakrájená jablka, cibuli, fíky a brusinky. Přidáme nastrouhanou pomerančovou kůru a pomerančovou šťávu.
  • 2
    Nakonec přidáme cukr, hřebíček, zázvor, skořici, pepř, sůl, ocet, vše promícháme a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme asi 50 minut.
  • 3
    Hotovým čatní naplníme čisté zavařovací sklenice a vzduchotěsně je uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.