Jablečné čatní se zázvorem

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
4 g
Cukr
86 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka rozčtvrtíme, oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli a zázvor omyjeme a nakrájíme na jemné kostičky. Všechny přísady smícháme ve velkém hrnci s hrozinkami, hořčičným semínkem, octovou esencí, kandysem, 1 plnou lžičkou soli a cayenským pepřem, zalijeme 250 ml vody, za stálého míchání vaříme 40-50 minut do husta. Horké čatní naplníme do sklenic se šroubovacím uzávěrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.