Jablečný salát s celerem
20 min.
Ingredience
- 500gramůJablka
- 40mililitrůŠťáva citrónová
- 300gramůCeler bulvový
- 150mililitrůMajonéza
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 90gramůOřechy vlašské
- 15gramůPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
25 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Oloupaná, nakrájená jablka dáme do mísy, zalijeme je citronovou šťávou a promícháme, aby nezhnědla. Přidáme na kostičky nakrájený celer.
- 2Přilijeme majonézu, osolíme a opepříme podle chuti, lehce promícháme. Zakryjeme a chladíme až do podávání.
- 3Před podáváním přidáme nasekané ořechy a vše zasypeme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.