Jablka plněná masem

55 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
613 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
117 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
5 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji osmahneme cibuli nadrobno a nasekanou petrželku, přidáme mleté maso a 5 minut orestujeme společně. Zaprášíme moukou, zalijeme vínem a vývarem, osolíme, opepříme, přidáme hrozinky a na mírném ohni podusíme 5 minut.
  • 2
    Zatím oloupeme jablka, zbavíme je jádřinců a opatrně vydlabeme dužninu. Naskládáme do lžící másla vymazaného pekáče, naplníme masovou směsí, poklademe kousky másla a ve středně vyhřáté troubě pečeme 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.