Jahelník s čerstvým ovocem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
796 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
41 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
11 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do půl litru vroucí osolené vody vložíme jáhly a mírným varem vaříme 20 minut. Uvařené necháme okapat.
  • 2
    Oloupané banány nakrájíme na kolečka, smícháme se smetanou, rozinkami, okořeníme anýzem a hřebíčkem.
  • 3
    Na pánvi orestujeme slunečnicová semínka bez tuku.
  • 4
    Uvařené jáhly smícháme s banánovou směsí, naservírujeme na talíř a posypeme slunečnicovými semínky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.