Jáhlová kaše s černým kořenem

75 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
29 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
13 g
Cukr
513 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jáhly přelijeme 1 litrem vařící vody. Mrkev a černý kořen očistíme a nastrouháme. Oloupané mandle posekáme a nasucho je opražíme.
  • 2
    Jáhly dáme vařit do 1.5 litru vody se solí, anýzem, tymiánem, bazalkou a zázvorem. Jáhly vaříme minimálně 1 hodinu do doby, až se nám vyvaří voda. Pak do nich přimícháme mrkev s černým kořenem a
  • 3
    olivový olej.
  • 4
    Jáhlovou kaši rozdělíme na porce, každou pokapeme máslem, posypeme mandlemi a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.