Jáhlová kaše s černým kořenem
75 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
29 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
13 g
Cukr
513 mg
Postup přípravy
- 1Jáhly přelijeme 1 litrem vařící vody. Mrkev a černý kořen očistíme a nastrouháme. Oloupané mandle posekáme a nasucho je opražíme.
- 2Jáhly dáme vařit do 1.5 litru vody se solí, anýzem, tymiánem, bazalkou a zázvorem. Jáhly vaříme minimálně 1 hodinu do doby, až se nám vyvaří voda. Pak do nich přimícháme mrkev s černým kořenem a
- 3olivový olej.
- 4Jáhlovou kaši rozdělíme na porce, každou pokapeme máslem, posypeme mandlemi a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.