Jáhlová se sušenými houbami

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1051 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
64 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby vypereme a zalijeme vodou, necháme min. jednu hodinu máčet.
  • 2
    Přebrané a vyprané jáhly spaříme, scedíme a osmahneme na polovině tuku. Přilijeme vodu, namočené rozsekané houby, kmín, sůl a dáme vařit.
  • 3
    Připravíme si zlatavou jíšku ze zbylého tuku a mouky.
  • 4
    Zahustíme polévku a vaříme ještě 10 minut.
  • 5
    Posypeme jemně nakrájenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.