Jáhlové rizoto

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
6 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájenou cibuli osmahneme na troše olivového oleje.
  • 2
    Přidáme jáhly, které jsme spařili horkou vodou a osmahneme krátce.
  • 3
    Podlijeme vodou a dusíme.
  • 4
    Nakrájená kuřecí prsa na nudličky osmahneme, přidáme nakrájená rajčata a papriku. Podlijeme a doměkka dusíme.
  • 5
    Osolíme, opepříme a přidáme uvařené jáhly.
  • 6
    Poté podáváme posypané strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.