Jáhlové rizoto
75 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 50gramůJáhly - loupané proso
- 200gramůKuřecí prsa
- 5kusůRajčata
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1hrstSýr Eidam cihla 40%
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
6 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Nakrájenou cibuli osmahneme na troše olivového oleje.
- 2Přidáme jáhly, které jsme spařili horkou vodou a osmahneme krátce.
- 3Podlijeme vodou a dusíme.
- 4Nakrájená kuřecí prsa na nudličky osmahneme, přidáme nakrájená rajčata a papriku. Podlijeme a doměkka dusíme.
- 5Osolíme, opepříme a přidáme uvařené jáhly.
- 6Poté podáváme posypané strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.