Jáhly na slano II
10 min.
Ingredience
- 100gramůJáhly vařené
- 5kusůRajčata
- 1hrstPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5lžicOlej olivový
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
33 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata zbavíme zrníček a spolu s omytou petrželovou natí je nadrobno nakrájíme.
- 2Předem uvařené jáhly promícháme s rajčaty a petrželkou. Pokrm podle chuti osolíme, opepříme a nakonec přelijeme olivovým olejem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.