Jáhly s dušenou zeleninou

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
5 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
10 g
Cukr
506 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jáhly nejdříve spaříme horkou vodou. Překlopíme do hrnce, přidáme vodu a přivedeme k varu.
  • 2
    Mrkev a pastiňák nakrájíme na kostičky, brokolici na menší růžičky. Přidáme k jáhlám. Okořeníme kmínem a bazalkou a osolíme. Pomalu dusíme 20 minut na mírném ohni. Občas důkladně ode dna promícháme vařečkou.
  • 3
    Nakonec omastíme olivovým olejem.
  • 4
    Hotové jídlo upravíme na talíře a zdobíme krájenou ředkvičkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.