Jáhly s houbami

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
9 g
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jáhly na sítu několikrát spaříme vroucí vodou, potom propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Předem namočené houby slijeme, vymačkáme a nakrájíme nadrobno.
  • 3
    V kastrole na rozehřátém oleji krátce osmahneme zeleninu a houby, osolíme a okmínujeme. Vmícháme okapané jáhly a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka za občasného zamíchání. Během dušení podle potřeby podléváme vodou.
  • 4
    Nakonec do hotového pokrmu zamícháme nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.