Jahodový salát s chřestem a polníčkem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
266 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
20 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný a omytý chřest vaříme v osolené vodě se špetkou cukru asi 15 minut, vyjmeme a necháme okapat.
  • 2
    Polníček omyjeme a osušíme. Jahody omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky.
  • 3
    Vařený chřest nakrájíme na kousky a vložíme do mísy spolu s polníčkem, plátky jahod a kolečky salámu.
  • 4
    Balsamico rozšleháme s olivovým olejem, osolíme, opepříme a osladíme. Zálivkou pokapeme salát, zlehka promícháme a necháme krátce rozležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.