Jambalaya z klobásy

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
12 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle osmažíme jemně nakrájenou cibuli a česnek.
  • 2
    Spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme jemně nakrájenou papriku zbavenou semen.
  • 3
    Klobásu nakrájíme na kolečka, přidáme k cibuli, osmahneme, přidáme rajčata s paprikou, opepříme, osolíme a dusíme asi 10 minut.
  • 4
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.