Jarmareční klobása

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
43 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
975 mg
Cukr
302 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí a vepřové maso opláchneme, bůček vykostíme a zbavíme chrupavek. Maso na hrubo umeleme, přidáme kmín, česnek utřený se solí, pepř a mletou papriku a za postupného přilévání studené vody vše dobře promícháme a podle potřeby přisolíme.
  • 2
    Směs plníme do střev a uzavřené klobásy pečeme zvolna na oleji po obou stranách.
  • 3
    Při podávání klobásy podléváme tukem s výpekem zbylým od pečení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.