Jarmareční klobása
50 min.
Ingredience
- 20gramůPaprika mletá sladká
- 700gramůHovězí maso přední
- 400gramůVepřový bok
- 20gramůSůl
- 5gramůKmín celý
- 5gramůPepř černý mletý
- 1litrVoda pitná
- 75gramůVepřová střeva tenká
- 20gramůČesnek
- 150mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
43 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
975 mg
Cukr
302 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí a vepřové maso opláchneme, bůček vykostíme a zbavíme chrupavek. Maso na hrubo umeleme, přidáme kmín, česnek utřený se solí, pepř a mletou papriku a za postupného přilévání studené vody vše dobře promícháme a podle potřeby přisolíme.
- 2Směs plníme do střev a uzavřené klobásy pečeme zvolna na oleji po obou stranách.
- 3Při podávání klobásy podléváme tukem s výpekem zbylým od pečení.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.