Jarní bramborová polévka
50 min.
Ingredience
- 10gramůMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 160gramůBrambory
- 100gramůMléko polotučné
- 20gramůKedlubna
- 1gramHrášek
- 20gramůMrkev kořen
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
117 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
405 mg
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě a scedíme. Rozmícháme je na kaši a zředíme horkým mlékem a vodou z brambor.
- 2Přidáme zvlášť podušenou, jemně nakrájenou zeleninu a ještě povaříme.
- 3Hotovou polévku zjemníme kouskem másla a přidáme nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.