Jarní cibulka s vejci

15 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
22 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
666 mg
Cukr
796 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulku a petrželovou nať omyjeme, usušíme a nakrájíme. Do skleněné mísy položíme máslo, vložíme do mikrovlnné trouby na 1 minutu. Potom přidáme připravenou jarní cibulku a petrželovou nať, mísu přiklopíme a vrátíme zpět do mikrovlnné trouby na 2 minuty.
  • 2
    Vejce rozklepneme, rozkvedláme, přidáme sůl, pepř, zalijeme zeleninu, necháme další 2 minuty ztuhnout.
  • 3
    Hotová vejce vytáhneme z mikrovlnné trouby, přiklopené necháme odležett a porce rozdělíme na mělké talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.