Jarní pomazánka s řeřichou

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
416 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vložíme kostku měkkého tvarohu, přilijeme olej, z kelímku vyklopíme bílý jogurt a pokapeme sójovou omáčkou, ručním šlehačem vše řádně rozšleháme. Vznikne vláčná krémová hmota.
  • 2
    Kysané zelí bez nálevu pokrájíme na menší kousky, spolu s hořčicí je přidáme do mísy a zašleháme do krému. Nakonec pomazánku dochutíme jemně sekanou cibulkou a řeřichou. Podle chuti dosolíme a můžeme podávat.
  • 3
    Vhodným pečivem je celozrnný chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.