Jarní salát s řeřichou

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
46 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mátu omyjeme, očistíme a lístky otrháme, vložíme do mísy, přidáme nakrájenou jarní cibulku a česnek, citronovou šťávu a dijonskou hořčici a vše rozmixujeme. Poté mixér vypneme a do směsi přidáme ocet, olej, osolíme a opepříme. Vše důkladně promícháme a připravenou zálivku necháme 15 minut odležet.
  • 2
    Římský salát a rukolu omyjeme a natrháme na větší kousky. Řeřichu očistíme a ostříháme. Okurku omyjeme a nakrájíme na plátky. Okurku, římský salát, rukolu a řeřichu smícháme a přelijeme připravenou zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.