Jarní špenát s vejci

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
35 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý špenát spaříme ve vařící vodě, vymačkáme vodu a špenát nasekáme.
  • 2
    Osmahneme na oleji cibuli, přidáme mouku a připravíme zásmažku. Zalijeme studeným bujonem, rozšleháme a za občasného míchání povaříme.
  • 3
    Přidáme nasekaný špenát, česnek se solí, pepř a dosolíme. Podusíme a občas zamícháme.
  • 4
    Uvařená vejce natvrdo nakrájíme na dílky a špenát zdobíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.