Jarní studený předkrm
15 min.
Ingredience
- 50gramůCibulka jarní
- 250gramůSmetana
- 80gramůSýr smetanový tavený 45%
- 1špetkaSůl
- 20gramůPažitka
- 1kusPaprika žlutá
- 0,5špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
57 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
617 mg
Cukr
384 mg
Postup přípravy
- 1Jarní cibulku očistíme omyjeme a osušíme, papriku zbavíme jader. Zelenou část jarní cibulky nakrájíme na kolečka, bílou část společně s paprikou na tenké proužky, které vložíme do misky. Smetanu smícháme dohromady s taveným sýrem, solí, pepřem a promícháme se zeleninou.
- 2Těsně před servírováním podle počtu rcí předkrm rozdělíme do jednotlivých salátových misek. Porce ozdobíme nasekanou pažitkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.