Jarní studený předkrm

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
57 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
617 mg
Cukr
384 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulku očistíme omyjeme a osušíme, papriku zbavíme jader. Zelenou část jarní cibulky nakrájíme na kolečka, bílou část společně s paprikou na tenké proužky, které vložíme do misky. Smetanu smícháme dohromady s taveným sýrem, solí, pepřem a promícháme se zeleninou.
  • 2
    Těsně před servírováním podle počtu rcí předkrm rozdělíme do jednotlivých salátových misek. Porce ozdobíme nasekanou pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.