Jarušácká polévka
40 min.
Ingredience
- 1litrVývar z hovězích kostí
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusPórek
- 4kusyPepř černý celý
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100gramůŠunka dušená
- 1lžícePetržel - nať
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do vývaru přidáme na kolečka nakrájený pórek, pepř, sůl a vše krátce povaříme.
- 2Šunku a sýr nakrájíme na tenké nudličky, natvrdo vařená vejce nakrájíme na čtvrtky a na talíři zalijeme horkým vývarem.
- 3Polévku ozdobíme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.