Játra s ovčím sýrem a vejci

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
876 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
62 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřová játra omyjeme a vaříme ve vodě 20 minut. Uvařená játra vytáhneme z vody, necháme odkapat a rozkrájíme je na malé kostky.
  • 2
    Do rozpáleného oleje dáme drobně pokrájenou cibuli, osmažíme ji dozlatova, pak na cibuli dáme pokrájená játra a znovu vše orestujeme.
  • 3
    Játra osolíme, opepříme, rozdrobíme na ně ovčí sýr a zalijeme rozšlehanými vejci. Necháme vajíčka dosmažit bez míchání.
  • 4
    Porce podáváme posypané zelenou petrželkou.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.