Játrová pečeně
65 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 200gramůJátra hovězí
- 40gramůRýže dušená
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCitronová kůra
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
824 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na polovině oleje. Přidáme očištěná, umletá játra, rýži, vejce, sůl, pepř a citronovou kůru.
- 2Ze směsi vytvarujeme šišku a upečeme ji ve středně vyhřáté troubě.
- 3Podáváme s hlávkovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.