Játrové knedlíčky od babičky
25 min.
Ingredience
- 300gramůJátra drůbeží
- 3stroužkyČesnek
- 1lžičkaMajoránka
- 2lžíceStrouhanka
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 1litrVývar drůbeží
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
9 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
233 mg
Cukr
232 mg
Postup přípravy
- 1Očištěná drůbeží (nejlépe kuřecí) játra rozmixujeme spolu s oloupanými stroužky česneku. Osolíme, přidáme žloutek a okořeníme majoránkou. Směs dobře promícháme a zahustíme strouhankou. Strouhanky použijeme takové množství, aby směs byla kompaktní.
- 2Z připravené směsi tvarujeme knedlíčky, které ihned zaváříme do vývaru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.