Játrový sýr smažený
35 min.

Ingredience
- 400gramůSýr játrový
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceMléko polotučné
- 1špetkaSůl
- 4lžíceStrouhanka
- 1hrstPetržel - nať
- 1kusCitrony
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
54 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plátky játrového sýru obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem, solí a olejem a ve strouhance.
- 2Sýr smažíme v horkém oleji po obou stranách.
- 3Každou porci posypeme osmaženou petrželkou a obložíme plátky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.