Jatýrka na tymiánu
55 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžičkaTymián čerstvý
- 50mililitrůOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1kusCibule
- 100gramůSlanina vepřová
- 500gramůJátra kuřecí
- 6stroužkůČesnek
- 2lžíceOmáčka sójová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
672 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V rozpáleném oleji osmažíme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená drůbeží jatýrka, slaninu, celé stroužky česneku, tymián a další koření.
- 2Při mírné teplotě restujeme asi 45 minut.
- 3Poté dle chuti osolíme.
- 4Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.