Jatýrka smažená v těstíčku

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na plátky nakrájíme játra, rozmícháme vejce s mlékem, moukou, špetkou sladké papriky, osolíme, opepříme a přidáme tři lžíce sekané petrželky.
  • 2
    Posypeme paprikou játra, obalíme v petrželovém těstíčku a v rozpáleném oleji smažíme.
  • 3
    Nejdříve z jedné strany, pak otočíme a přidáme nakrájenou cibuli na kolečka.
  • 4
    Chvíli opékáme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.