Jatýrka smažená v těstíčku
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceMléko polotučné
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 4lžíceOlej stolní
- 300gramůJátra vepřová
- 1špetkaSůl
- 3lžícePetržel - nať
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na plátky nakrájíme játra, rozmícháme vejce s mlékem, moukou, špetkou sladké papriky, osolíme, opepříme a přidáme tři lžíce sekané petrželky.
- 2Posypeme paprikou játra, obalíme v petrželovém těstíčku a v rozpáleném oleji smažíme.
- 3Nejdříve z jedné strany, pak otočíme a přidáme nakrájenou cibuli na kolečka.
- 4Chvíli opékáme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.