Ječná kaše se slaninou

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
837 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
24 g
Sacharidy
97 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nasypeme ječnou krupici nebo ječný šrot, zalijeme vývarem z uzeného masa a přivedeme k varu.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 3
    V pánvi rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Česnek přidáme do vývaru, osolíme, opepříme a vaříme, dokud nezhoustne na kaši.
  • 4
    Kaši rozdělíme na talíře a přelijeme slaninou s cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.