Jednoduchá vepřová pečeně

65 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
929 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
64 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
15 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180° C nebo na stupeň 4.
  • 2
    Vepřové maso bez kosti potřeme olivovým olejem, utřeným česnekem, solí a pepřem. Maso dáme doprostřed zapékací mísy a obložíme nadrobno nakrájenou mrkví a celerem. Pečeme v troubě asi 1 hodinu nebo dokud z masa nezačne vytékat čirá šťáva, když do něj píchneme vidličkou. Potom podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.