Jednoduchý švábský bramborový salát

35 min.
Německo
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
17 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme a ve slupce vaříme v osolené vodě cca 20-25min. Poté slijeme, necháme chvíli stát a ještě horké oloupeme a nakrájíme na kolečka. Naskládáme do salátové mísy.
  • 2
    Vývar ohřejeme, smícháme s octem, ochutíme solí, pepřem a zalijeme jím brambory. Důkladně promícháme.
  • 3
    Oloupané cibule nakrájíme na kolečka a na rozpáleném másle cca 7min smažíme dohněda. Přidáme do brambor, dochutíme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.