Jehly z kuřecích jater

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
33 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
507 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá, odblaněná játra nakrájíme na stejné kousky. Slaninu nakrájíme na kostky a cibuli na kolečka.
  • 2
    Játra, slaninu a cibuli napichujeme střídavě na jehly. Osolíme, opepříme, potřeme olejem s prolisovaným česnekem a špetkou tymiánu.
  • 3
    Jehly rozložíme na grilovací rošt potřený olejem. Grilujeme asi 7 minut, jehly obrátíme, znovu potřeme olejem a grilujeme ještě 6 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.