Jehly z kuřecích jater
25 min.
Ingredience
- 500gramůJátra kuřecí
- 150gramůSlanina vepřová
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6lžicOlej stolní
- 1špetkaTymián sušený
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
33 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
507 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omytá, odblaněná játra nakrájíme na stejné kousky. Slaninu nakrájíme na kostky a cibuli na kolečka.
- 2Játra, slaninu a cibuli napichujeme střídavě na jehly. Osolíme, opepříme, potřeme olejem s prolisovaným česnekem a špetkou tymiánu.
- 3Jehly rozložíme na grilovací rošt potřený olejem. Grilujeme asi 7 minut, jehly obrátíme, znovu potřeme olejem a grilujeme ještě 6 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.