Jehněčí džuveč s jogurtem

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
750 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
55 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté jehněčí maso pokrájíme na větší kousky.
  • 2
    V pánvi na oleji zpěníme jarní cibulku, přidáme k ní maso, osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou. Vše promícháme a spolu opečeme dozlatova.
  • 3
    Maso s cibulí přendáme z pánve do pekáče, zalijeme vývarem a pečeme v předehřáté troubě při 175°C přibližně 45 minut. Hotové maso přelijeme jogurtem, do kterého jsme rozmíchali rajčatový protlak, vajíčka, mouku a nadrobno pokrájenou petržel - a dáme ještě na chvilku zapéct.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.