Jehněčí guláš irský

135 min.
Irsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
28 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso nakrájíme na kostky, brambory oloupeme, nakrájíme na silné plátky, kapustu rozkrojíme, vyřízneme košťál a listy nakrájíme na silnější proužky, cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky.
  • 2
    Na dno pekáčku nasypeme polovinu brambor, cibule a kapusty, zasypeme kostkami masa, osolíme, opepříme, přidáme lístky tymiánu, posekanou petrželku, zakryjeme zbylou zeleninou, zalijeme vývarem, irským pivem, zakryjeme druhým pekáčkem nebo alobalem, vložíme do předehřáté trouby a dusíme asi 2 hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.